Excite

Topvakantie in heerlijke hotels Egypte

Genieten van heerlijk weer, een zalige keuken en een prachtige omgeving? Dan zit je in een hotel in Egypte goed. Vooral de hotels in plaatsen als Sharm El Sheikh bieden veel mogelijkheden. Egypte is steeds meer in opkomst als vakantieland: wie wil het land van de farao’s nu niet met eigen ogen zien?

Wie voor Egypte kiest, kan niet om Sharm El Sheikh heen. Deze badplaats ligt op het schiereiland Sinaï en is dankzij de gunstige ligging aan de Rode Zee echt een toeristische trekpleister geworden. Je kunt hier heel goed duiken. De bereikbaarheid is een extra voordeel: je kunt zelfs landen op het vliegveld van de stad, waardoor je zo min mogelijk tijd verspilt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen in Egypte te doen, daarom is het aan te raden om eens een rondreis door het land te maken. Je kunt dit met een groep Nederlanders doen, of je kunt kiezen voor een internationale groep. Zorg er in ieder geval altijd voor dat je een betrouwbare Egyptische gids bij je hebt en rijd – zeker bepaalde delen – altijd in een konvooi. Anders bestaat de kans dat je overvallen wordt. Dit komt in het land helaas nog af en toe voor. Tegenwoordig valt het wel mee, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen.

Een vliegtripje naar Egypte kost bijna geen tijd: met een uur of vijf ben je al op de plaats van bestemming. Vlieg daarom bij voorkeur vroeg, dan kun je direct inchecken in je hotel en van het strand of de omgeving gaan genieten!

Afbeelding: Flickr account Daveness_98

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020