Excite

Topvakantie in Tanzania

Ga je op reis naar Tanzania, dan kun je maar beter alvast je stevige kleding meenemen. Pak zowel kleding voor warmte als kleding voor kou in. Overdag is het namelijk heerlijk warm, maar ’s nachts koelt het af. Je vraagt je bijna af wat je hier te zoeken hebt... maar er zijn talloze redenen om naar Tanzania te gaan.

De gastvrijheid van de inwoners van Tanzania en de ongerepte natuur worden als de twee hoofdredenen genoemd voor een bezoek aan dit land. Je hebt er bovendien alles voor een avontuurlijke vakantie die je je hele leven bij zal blijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van bergen, zon, zee, strand, wilde dieren, safaritochten, wildparken en duikmogelijkheden?

Terug naar het gewone, noemen mensen een reis naar Tanzania ook wel. Qua eenvoud in overnachtingen (al heb je er zeer luxe, compleet ingerichte tentenkampen). Toch is een vakantie in Tanzania allesbehalve gewoon. Terwijl de wilde dieren op korte afstand van je slaapplaats te zien zijn, geniet je om een groot kampvuur van de gezelligheid van de vriendelijke inwoners.

Voor het ultieme Afrikagevoel moet je dus in Tanzania zijn. Boek vooraf de mooiste safaritochten, zoek nu alvast je accommodatie uit en ontdek alles wat je kunt ontdekken over dit land. Na een bezoek aan Tanzania zul je vol nieuwe indrukken terugkeren naar huis, om daar met een warm gevoel aan al je avonturen te denken.

Kies daarom nu je begeleide of zelfstandige reis naar Tanzania en ontdek dit prachtige stuk Afrika zelf.

Afbeelding: Flickr, cesargp

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021