Excite

Torremolinos: hotels in deze Spaanse stad

Torremolinos is een Spaanse plaats gelegen aan de kust. Het was vroeger een vissersdorpje, maar is nu vooral omgebouwd tot een echte kustplaats geschikt voor de massatoerisme. De plaatsnaam heeft te maken met de grote hoeveelheid windmolens die in de buurt zijn te vinden.

Er zijn veel hotels in Torremolinos. Erg veel van de hotels zijn gelegen aan het strand, maar er zijn er ook genoeg in de buurt van het centrum. Zo heb je bijvoorbeeld Apartamentos Bajondillo. Dit appartementencomplex is gelegen aan het strand er is een gratis Wi-Fi verbinding. Ook is er een gratis pendelbus van en naar de luchthaven. Ook leuk is Marconfort Beach Hotel. Dit hotel is eveneens gelegen aan het strand. Er zijn verschillende zwembaden en je kunt er heerlijk ontspannen.

Hotel Isabella ligt heel ideaal. Het hotel ligt namelijk op loopafstand van zowel het strand als het stadscentrum. Ook is er gratis Wi-Fi en heb je er een buitenzwembad. Echte luxe kun je krijgen in het hotel Melia Costa del Sol. Dit hotel heeft een prachtig uitzicht over het strand en je hebt er een wellness centrum en een buitenzwembad.

Welk hotel je ook kiest, je verblijf in Torremolinos zal ontspannend en fijn zijn. Het is immers een leuke plek om te zijn, waar je echt geheel tot rust kunt komen.

Afbeelding: Flickr account kans1985

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020