Excite

Treinreizen in het buitenland

Treinreizen buitenland

Een leuke manier om de wereld te ontdekken is met de trein. Er zijn veel verschillende soorten treinreizen. Zo kun je bijvoorbeeld in Europa reizen en verschillende hoofdsteden bekijken. Ook kun je mooie treinreizen maken die door verschillende landen gaan. Het voordeel van reizen met de trein is dat je niet zelf hoeft te rijden. Ook kun je echt van de natuur en omgeving genieten en vaak zie je zelfs plekken waar je met de auto niet kunt komen.

Transsiberië-spoorlijn

De Trans-Siberische spoorlijn is een spoorlijn die van Rusland tot China gaat. Het is de langste spoorlijn ter wereld en heeft een lengte van bijna 100.000 kilometer. De spoorlijn wordt ook vaak gezien als één van de mooiste spoorlijnen ter wereld en er zijn dan ook veel toeristen die de treinreis maken. Onderweg kun je op verschillende plekken uitstappen om meer van de wereld te bekijken.

Treinreizen in Amerika

In Amerika kun je prachtige reizen maken met de Amtrak treinen. Deze treinen hebben veel verschillende stops. Ook kun je speciale rondreizen maken met Amtrak. Je kunt ook kiezen voor een rondreis van bijvoorbeeld twaalf dagen. In de grote steden heb je de tijd om rond te kijken en er een nacht te verblijven.

Treinreizen in Europa

Met de trein reizen door Europa wordt ook wel interrailen genoemd en veel backpackers doen dit. Je kunt speciale treinkaarten kopen waarmee je meerdere grote steden in Europa kunt bekijken. Ga bijvoorbeeld naar Praag, Barcelona, Stockholm of Rome. Je kunt een rondreis samenstellen en zo Europa op een leuke manier bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020