Excite

Mooie treinreizen? Ga internationaal

Treinreizen internationaal

Wat is er nou mooier dan de internationale treinreizen te maken? Je rijdt langs schitterende natuur en ziet mooie plekken. En je hoeft natuurlijk niet zelf te rijden en kunt daardoor goed ontspannen. Vind hier wat ideeën voor een internationale treinreis. Je kunt ook heel veel andere mooie treinreizen maken. Zoek eens op internet en bekijk wat de opties zoal zijn.

Bergen spoorlijn

De Bergen spoorlijn rijdt tussen de Noorse steden Bergen en Oslo. Er is geen andere spoorlijn ter wereld die zo hoog is als deze. Vaak wordt de spoorlijn gezien als een van de mooiste ter wereld. De treinrit kun je in de zomer en de winter maken. Beide seizoenen zijn zeer de moeite waard.

Shongololo Express

De Shongololo Express is een zeer interessante treinreis die van Azië naar Zuid-Afrika gaat. Er zijn drie routes waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor In the tracks of Dr. Livingstone. Je maakt dan een prachtige reis door de landen Zuid-Afrika, Zimbabwe, Zambia en Tanzania. De route is zo'n 4000 kilometer en onderweg zie je talloze prachtige dingen als dieren, natuur en dorpen.

Trans-Mongolië Express

De Trans-Mongolië Express is een treinreis van Rusland naar Peking. De trein doet er twee weken over om deze afstand af te leggen. Eventueel kun je onderweg uitstappen om de natuur te bekijken, om later een andere trein te nemen. Elke dag zijn er excursies mogelijk op de tussenstops. Je kunt ook de hele route in één keer maken zonder tussendoor uit te stappen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021