Excite

Trendy vakantie: sekscruise

Als je dit jaar eens écht trendy wilt zijn met je vakantie, dan kies je niet voor een tour over Bora Bora of een junglecruise door de Amazone, maar voor een sekscruise. Sekscruises zijn namelijk helemaal in.

Dit blijkt wel uit het feit dat steeds meer grote en gerenommeerde namen op het gebied van cruises nu ook spannende reisjes aanbieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een heuse love boat. Ze spelen hiermee in op de steeds meer toenemende vraag naar erotiek op het water.

De sekscruises worden vooral ingedeeld naar doelgroep. Zo zijn er cruises voor oudere vrouwen met jongere mannen, voor swingers en voor ruimdenkende stelletjes die er geen moeite mee hebben om hun hut te delen met anderen.

De eerste sekscruise voor oudere vrouwen en jonge mannen, de zogenaamde ‘cougar cruise’, werd vorig jaar aangeboden door Carnival Cruise Lines, de moedermaatschappij van de Holland Amerika Lijn. Ondanks het feit dat de cruisemaatschappij felle kritiek kreeg op het initiatief, liep het storm. De kritiek zorgde er echter wel voor dat de maatschappij het organiseren van dit type cruises voorlopig weer op de langere baan schoof.

Een aantal concurrenten volgden echter het spoor van Carnival Cruise Lines en organiseerden met groot succes verschillende sekscruises. Inmiddels zijn deze dan ook bij heel veel andere organisaties te boeken. Mocht je zelf een sekscruise willen boeken, dan moet je er wel rekening mee houden dat je er specifiek naar moet vragen; over het algemeen zijn ze alleen te boeken via de cruiseaanbieder en niet via het reisbureau.

Afbeelding: Flickr account jimg944

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021