Excite

Trouwen in de wolken

Steeds meer bedrijven vinden de lucratieve markt van "speciale trouwpartijen". Niet alleen is het tegenwoordig mogelijk te trouwen op het balkon van Romeo en Julia, ook wordt het nu mogelijk om tijdens een vlucht van EasyJet elkaar het Ja-woord te geven. Helemaal mooi wordt het als de piloot het huwelijk kan voltrekken.

Veel koppels dromen van een unieke en memorabele gebeurtenis als ze trouwen. Veel voorkomende ideeën zijn onderwaterhuwelijken, trouwen op een cruiseschip en in een luchtballon. EasyJet wil hierop inspelen en het mogelijk maken aan boord van een vliegtuig en dat op een hoogte van 10.000 voet. Of de piloot het huwelijk mag voltrekken, is nog niet duidelijk, maar EasyJet is dat op dit moment aan het uitzoeken. “We zijn erg benieuwd hoe de situatie wordt ingeschat en of piloten toestemming kunnen krijgen om mensen te trouwen. Als zich echt de kans voordoet om mensen te trouwen aan boord van onze vliegtuigen, hebben onze piloten binnenkort twee banen in de lucht”, vertelde Oliver Aust, woordvoerder van EasyJet.

Als alles volgens planning verloopt, kunnen verliefde koppels binnen een paar maanden vanuit elke luchthaven hun "huwelijksreis" ondernemen. Als de twee tortelduiven met metalen vleugels in de lucht trouwen, wordt er geen brandstoftoeslag aangerekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020