Excite

Uitgaanstip: Kerstcircus in Carré

Wij zijn van mening dat u kerst dit jaar eens goed moet vieren. Daarom pakten we onlangs al uit met een preview van de kerstmarkt in Dusseldorf. Maar mocht u er voor kiezen deze kerst compleet te maken en volledig op te gaan in de ware geest van de kerst, dan is het kersttheater in het koninklijk theater Carré een absolute must-go. Voor heel het gezin het ware kerstgevoel vanaf de planken van het beroemde theater, wat wil je nog meer?

En wat voor een voorstelling! Het Wereldkerstcircus vindt plaats in Carré. Uniek, want het wereldkerstcircus treedt nergens anders op. Topartiesten verzorgen tussen 18 december en 3 januari de mooiste circusshow ter wereld in Carré, wat van oorsprong een circus is. Nergens is het circus mooier dan in Carré, is wat men pleegt te zeggen. Dat gaat zeker op voor het Wereldkerstcircus.

Artiesten die zullen optreden zijn onder andere clown Fumagalli en Kovlar met een springplanknummer. Maar ook illusionist Hans Klok zal met zijn truukjes het publiek vermaken. Fietsacrobaten uit China, trapezenartiesten uit Korea, het kan niet op in Carré deze kerst. Als kerst opnieuw wordt uitgevonden, dan wordt het Wereldkerstcircus het centrale punt waar het allemaal om draait. Kerst vier je namelijk in Carré.

Afbeelding: Flickr, Stephen Brace

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020