Excite

Uitgeruste vakantie naar Sicilië

Sicilië wordt steeds populairder bij Nederlandse toeristen, niet in de laatste plaats door een keur aan kleine hotels en luxe resorts. Hier moet je echt een keer geweest zijn.

Of je nu met je caravan gaat, een vouwwagen of tent meeneemt of toch in een hotel duikt, Sicilië zal je blijven verbazen met zijn schitterende omgevingen. Wie helemaal snel op de plaats van bestemming wil zijn gaat met het vliegtuig. Na 2,5 uur heb je je bestemming bereikt!

Mocht je nog eens een actieve vulkaan willen zien, op Sicilië kan het! Je kunt wandeltochten maken door de kraters van de Etna. Heb je toch meer zin in een echte zonvakantie, dan kun je je handdoek neerleggen in de badplaatsen Cefalu of Messina. Een fiets huren gaat eenvoudig op Sicilië, voor een paar euro per fiets per dag kun je in alle rust de natuur gadeslaan. Wie een dagje wil winkelen kan naar Palermo gaan, hier zijn winkels van eenvoudig tot luxe. Vergeet ook niet een kijkje op de markt te nemen. Hier kun je vaak voordelig vers fruit, vis en groenten kopen.

Wie met de auto gaat en de overtocht naar Sicilië wil maken kan dat per boot doen. Dit kan al vanaf 21 euro per auto.

Er zijn veel particulieren die een woning aanbieden voor de verhuur. Dit kan vaak schelen in de kosten, vraag van te voren wel aan wat de bijkomende kosten zijn voor bijvoorbeeld schoonmaak en gebruik van stroom en water.

Afbeelding: Flickr account Daveness_98

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020