Excite

Uitmarkt volgend jaar in Amstelveen?

Als het aan de Amstelveense VVD ligt, dan komt de Uitmarkt volgend jaar naar Amstelveen toe. Volgens de VVD sluit de Uitmarkt naadloos aan bij het culturele klimaat van deze prachtige stad en heeft ook de ligging een aantal praktische voordelen.

Zo is Amstelveen veel beter bereikbaar dan Amsterdam, waar de organisatie van de Uitmarkt dit jaar op erg veel problemen stuitte. Daarnaast heeft Amstelveen onder andere het Cobra Museum en het glasmuseum in haar centrum, twee locaties die prima aansluiten bij het hele idee van de Uitmarkt.

Als locatie heeft de VVD onder andere het Amsterdamse bos op het oog. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, ligt dit bos op Amstelveense grond en valt daarom onder Amstelveen.

Dit weekend werd de 32e Uitmarkt gehouden in het centrum van Amsterdam. Acts als Acda & De Munnik, Alain Clark en Matt Bianco traden op tijdens deze traditionele opening van het culturele seizoen en veel concertzalen, musea en theaters hielden open huis. Ondanks het wisselvallige weer wisten zo’n 500.000 bezoekers de weg naar de maar liefst 450 gratis optredens te vinden. Ondanks de praktische hindernissen waar de organisatie mee te maken kreeg – zo moesten er op het allerlaatste moment promotievlaggen over worden gedrukt – bleek deze Uitmarkt in >Amsterdam

Afbeelding: Amsterdams Uitburo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020