Excite

Unieke hotels in Engeland

Engeland staat voor romantiek en mysterie. De wereld van Harry Potter is hier ontstaan en legendes als Robin Hood en Shakespeare werden hier geboren. Verder zwaaide koning Arthur hier ooit de scepter. De rijke historie komt terug in de prachtige bruggen en kastelen die het land rijk is. Verder zijn de natuurgebieden een lust voor het oog, wat voor weer het ook is.

Tijdens je bezoek aan Engeland kun je ervoor kiezen om een auto te huren om zo meerdere Engelse plaatsen en gebieden te bezoeken. Hoofdstad Londen is een prachtige wereldstad, maar er zijn nog veel meer steden die de moeite van een bezoek waard zijn. Ook de kleine plaatsen en gehuchten lonen de moeite.

Natuurlijk wil je tijdens je vakantie in Engeland ook goed kunnen slapen. Je kunt hiervoor terecht in vele soorten accommodatie. Bed and breakfasts zijn overigens niet altijd de goedkoopste optie. Wel zijn de kleine pensions goed te vinden op internet. Vroeg reserveren helpt: de kortingen lopen dan op tot soms wel veertig procent.

Het aanbod hotels is ook vrij uitgebreid, met name in en rondom grote steden als Londen. In Londen zelf kun je het beste buiten het centrum een hotelkamer reserveren, aangezien je met de Underground (metro) vanuit alle wijken snel naar het centrum reist. Verder kun je voor alle hotels goed de prijzen vergelijken, zodat je zeker weet dat je de laagste prijs betaalt voor je hotel in Engeland.

Afbeelding: Flickr, PhilipC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020