Excite

Citytrip Utrecht? Vind een hotel in het centrum!

De studentenstad Utrecht is niet alleen één van de gezelligste steden van Nederland, maar biedt ook een prachtig oud centrum. En door zijn centrale ligging is Utrecht ook een perfecte keuze voor een stedentrip of een weekend winkelen. In beide gevallen moet je op zoek naar een geschikte accommodatie om te overnachten. In Utrecht vind je een hotel in het centrum op het internet. Gebruik onze tips en doe daarmee je voordeel!

Hoe vind je in Utrecht een hotel in het centrum?

De snelste manier om een hotel in Utrecht te vinden, is door zelf op het internet te zoeken. Je vindt diverse websites waarop hotels in het centrum van Utrecht worden aangeboden. Je kunt selecteren op ligging, prijsklasse en het aantal sterren dat je hotel moet hebben. Tevens kan je op het internet op zoek naar scherpe aanbiedingen. Booking.com is een absolute aanrader om in Utrecht een hotel in het centrum te vinden. Je vindt op deze site niet alleen uitgebreide beschrijvingen, maar ook een kaartje van de stad en reacties van eerdere bezoekers. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Andere websites die hotels in Utrecht aanbieden zijn Expedia.nl, Hotels.nl, Accorhotels.com en Hotelspecials.nl. Extra informatie over de stad Utrecht vind je op Utrecht.weekendjeweg.nl.

Apollo Hotel Utrecht City Centre

Het Apollo Hotel Utrecht City Centre heeft vier sterren en ligt perfect gesitueerd in het hart van de stad. Het hotel ligt op 300 meter van het Centraal Station en de historische Oudegracht. Je vindt kamers vanaf 72 euro per nacht, de receptie is 24 uur per dag open en voor zaken kan je terecht in de internetlounge. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer, een comfortabele zithoek en een moderne inrichting. Je kunt iedere ochtend uitgebreid ontbijten in het hotelrestaurant.

Stone Hotel & Hostel

Het Stone Hotel & Hostel is een perfecte keuze voor een stedentrip en biedt goedkope kamers vanaf 25 euro per nacht. Daarvoor krijg je natuurlijk wel minder luxe dan in het Apollo. Het Stone Hotel & Hostel staat op 1 kilometer van de beroemde Dom van Utrecht en het populaire uitgaansgebied rond het Neude. Het is een eenvoudige accommodatie, maar biedt wel gratis wifi, iedere ochtend een ontbijt en een televisie met kabelkanalen. Het Centraal Station ligt op slechts twee kilometer afstand en is met het openbaar vervoer bereikbaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020