Excite

Geniet van een ontspannende vakantie aan zee

Een vakantie aan zee is een manier om echt te kunnen ontspannen. Er zijn erg veel landen waar je zeker weet dat het weer in orde is. Dat is natuurlijk erg prettig wanneer het in ons eigen land weer eens regent. Lees hier over enkele zonnige bestemmingen waar je prima heen kunt gaan op vakantie.

Maleisië

Maleisië heeft verschillende bounty-eilanden waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de zee. Ga bijvoorbeeld naar het eiland Langkawi en geniet van de prachtige natuur in combinatie met een verblijf aan het strand.

Turkije

"Dichter" bij huis is Turkije, een zonnig land met veel mooie stranden. Ga bijvoorbeeld naar de badplaats Bodrum en geniet van het mooie strand. Er zijn veel all-inclusive hotels bij Bodrum, wat betekent dat je echt optimaal kunt genieten.

Hawaii

Hawaï is erg ver weg, maar deze Amerikaanse staat heeft enorm veel stranden. Populair is om hier te golfsurfen en er worden dan ook cursussen gegeven. Je kunt ook snorkelen of wandeltochten maken in de buurt.

Aruba

Aruba is een prachtig eiland waar je terecht kunt voor zon, zee en strand. Maak er een mooie vakantie van. Je kunt ook mooie wandelingen maken in de omgeving. Ook kun je gewoon lekker in een hangmat liggen en niks doen.

Spanje

Spanje heeft meerdere kustplaatsen. Ook zijn er speciale vakantiebestemmingen voor jongeren. Ga bijvoorbeeld naar Lloret de Mar of Salou. Behalve dat deze plaatsen aan zee liggen, zijn er ook veel discotheken en goedkope eetgelegenheden. Je kunt daar goed heen met speciale reisorganisaties voor jongeren, denk aan Beachmasters.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020