Excite

Vakantie Afrika: actief of strand?

Afrika heeft talloze landen waar je heen kunt op vakantie. Erg bekend zijn Egypte, Tunesië, Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania. Maar ook andere landen, zoals Botswana, Ghana, Gambia, Zanzibar en Madagascar.

In veel landen in Afrika kun je de natuur optimaal bekijken. Er leven veel dieren in het werelddeel en in Zuidelijk Afrika kun je zelfs groot wild tegenkomen, zoals olifanten, leeuwen, buffels en giraffen. Je kunt in deze landen gamedrives doen, waarbij je een tocht maakt en op zoek gaat naar het grote wild. Dit kan bijvoorbeeld in een auto of soms zelfs lopend.

Afrika is ook prima als strandvakantie. Dit kan voornamelijk heel goed in landen als Tunesië en Egypte. De bestemmingen zijn niet al te duur en de temperaturen zijn erg hoog. Egypte staat daarnaast bekend als land waar je prima kunt snorkelen en duiken.

Afrika heeft werkelijk enorm veel te bieden en het continent is groot genoeg om er meermaals terug te gaan. Bekijk eens verschillende reisgidsen om uit te zoeken wat je allemaal kunt doen op vakantie en wat er te zien is in de verschillende landen. Wil je een vakantie op één plaats houden of wil je een mooie rondreis maken? Maak voor jezelf deze overwegingen en zoek zo uit waar je heen wilt.

Afbeelding: Flickr account tonyoung

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021