Excite

Ga op vakantie naar Amerika

Als je op vakantie naar Amerika gaat, dan zul je erachter komen dat dit land ontzettend veel te bieden heeft. Er zijn enorme steden, prachtige natuurgebieden en bijzondere eetgelegenheden. De beste manier om meer van het land te kunnen zien, is door een rondreis te maken. Welke hoogtepunten kent Amerika zoal?

Grand Canyon

De Grand Canyon is een enorme kloof: de grootste ter wereld. De Colorado rivier stroomt door deze kloof. Het is prachtig om hier wandeltochten te maken. Vergeet echter ook zeker niet om de Grand Canyon vanuit de lucht te bekijken tijdens een helikoptertocht.

Washington D.C.

Washington D.C. is de hoofdstad van Amerika en ligt in geen enkele staat. In de stad ligt het bekende White House, waar de president zit. Een leuk gegeven: vrijwel alle musea zijn in deze stad gratis te bezichtigen.

Las Vegas

Ontdek de drukte in Las Vegas. Een bizarre stad vol gokautomaten, shows en attracties. De stad ligt midden in de woestijn en dat maakt het allemaal nog vreemder. Las Vegas is een stad die je gezien moet hebben.

Yosemite National Park

In Yosemite National Park vind je watervallen, enorme mammoetbomen en prachtige rotsformaties. De enige manier om dit natuurgebied goed te kunnen zien, is door er te wandelen. In het voorjaar zijn de watervallen veel indrukwekkender dan in het najaar, vanwege het vele smeltwater. In dit gebied komen ook veel dieren voor. Zo zul je vrijwel zeker eekhoorns en herten spotten, maar ook komen er kalkoenen voor, talloze vogelsoorten en heb je zelfs de kans om een beer tegen te komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019