Excite

Op vakantie naar de Ardennen in België

Ga op vakantie naar de Ardennen in België. De Ardennen heeft ontzettend veel te bieden. De natuur is al zeer geschikt voor mooie wandel- en fietstochten, maar je hebt ook andere sportieve activiteiten. Doe bijvoorbeeld een survivaltocht of ga het water op om te kanovaren. Ook voor kinderen zijn er talloze activiteiten, aangezien er vaak een animatieteam aanwezig is op campings of vakantieparken.

De Ardennen is een uitgestrekt gebied en dat maakt het nou juist zo interessant. Behalve de prachtige natuur zijn er ook veel interessante steden en dorpen die je kunt bezoeken. Denk aan Bertrix, Stavelot, Spa en Malmedy. In de meeste plaatsen vind je wel musea en historische gebouwen. Ook kun je natuurlijk genieten van heerlijke Belgische lekkernijen zoals wafels of chocolade. Of ga ergens uit eten.

Op veel plekken kun je ook grotten in. Bekijk echte druipsteenformaties. Tevens zijn er veel oude kastelen die je kunt bezichtigen. Een heel mooi kasteel is dat in La Roche-en-Ardenne. De kasteelruïne ligt op een berg en je kunt met een kabelbaan omhoog. Hier heb je een schitterend uitzicht over de stad.

De Ardennen zijn ook zeer geschikt voor een last minute naar België. Immers is het niet zo ver van Nederland vandaan en kun je dus best op het laatste moment bepalen er heen te gaan. Let wel op dat ook bij Last minutes de kans aanwezig is dat er geen vrij plek is. Gelukkig kun je dan altijd een andere plek in de Ardennen uitkiezen waar je wel heen kunt gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021