Excite

Vakantie boeken? Kom naar Curacao!

Een tropische vakantie boeken naar Curacao - dat klinkt toch als de reis van je dromen? Het prachtige Curaçao is dan ook echt een droomeiland waar je kunt genieten van het heerlijke klimaat. Daarbij kun je, als je iets actiever wil doen, ook het regenwoud verkennen. Ook mooi: joggen over de prachtig aangelegde paden, dwars door de mooiste natuurgebieden. Curaçao heeft je qua natuur en klimaat meer dan genoeg te bieden.

Droom van duikersVoor duikliefhebbers is het tropische Curaçao nog een grotere droombestemming. Er zijn namelijk voor de kust van dit eiland prachtige riffen te vinden met veelgekleurde vissen. Ook snorkelaars kunnen hun hart ophalen. Kun je nog niet duiken? Dan kun je op Curaçao op diverse locaties een cursus volgen en je brevet halen. Een mooiere plek om te leren duiken zul je niet zo snel vinden!

Zon, zee en strandZoals gezegd is Curaçao een heerlijke bestemming voor iedereen die wil genieten van een vakantie vol zon, zee en strand. Dit eiland heeft de heerlijkste stranden met fijn zand en zeewater met een aangename temperatuur. Daarbij is het klimaat van Curaçao ook nog eens heerlijk. Zelfs in het 'regenseizoen' kun je even schuilen voor een bui om daarna weer op het strand te zonnen. Kortom: dit eiland heeft alles wat je zoekt voor een strandvakantie.

Lekker vertrouwd betalenGeld wisselen? In veel winkels en restaurants op Curaçao wordt tegenwoordig de euro geaccepteerd. Dat betekent dat je je geld niet thuis hoeft te laten. Tip: pinnen of betalen met je creditcard wordt het meest geaccepteerd en hiermee kom je ook vaak het voordeligst uit. Wil je toch kennismaken met de plaatselijke munteenheid? Vraag dan een bank om je geld te wisselen naar de Antilliaanse gulden. Ook leuk voor iedereen die met weemoed terugdenkt aan de Nederlandse gulden...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020