Excite

Vakantie boeken in de Dominicaanse Republiek: het alles-in-een land

Om van een exotische vakantie op de Dominicaanse republiek te genieten, zijn verschillende vakantieformules mogelijk. We kunnen kiezen uit all inclusive, last minute of een cruisevakantie. De voorbereiding voor zo een exotische verafvakantie vraagt ook heel wat voorbereiding. Vele toeristen kiezen voor een all inclusive vakantie. Mits een goede voorbereiding biedt dit ons de meeste zekerheid, zeker naar zo een verafbestemming.

Populairste bestemmingen

De meest populaire vakantiebestemmingen zijn hier ongetwijfeld Bayahibe, Bavaro, Cabarete, La Setagracia, Playa Dorada, Puerto Plata, Puerta Cana en Sosua. De meeste vakantiegangers kiezen bij het vakantie boeken naar de Dominicaanse republiek Punta Cana, waar men de mooiste stranden en de comfortabelste resorts aantreft. Een vakantie boeken naar de Dominicaanse Republiek doen we bij voorkeur nadat we alle mogelijkheden met mekaar hebben vergeleken. Dat kan ons veel geld en problemen achteraf besparen. Een van de goedkoopste mogelijkheden is een negendaagse strandvakantie in driesterrenhotel Cana Tropical Clubs in Punta Cana, voor 767 euro. Een bestemming die ons een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding biedt is een negendaagse strandvakantie in Punta Cana met verblijf in het viersterrenhotel Ifa Villas Bavaro Resort, voor 787 euro all inclusive. Dit schitterende viersterrenhotel krijgt in alle reviews een bijzonder hoge kwaliteitswaardering. Het neusje van de zalm is een negendaagse strandvakantie in Punta Cana in het exclusieve vijfsterrenhotel Majestic Elegance, met een prijskaartje van 1194 euro.

Verschillende inentingen noodzakelijk

Wie richting Dominikaanse republiek trekt, moet rekening houden met enkele noodzakelijke inentingen. Een inenting tegen hepatitis A, tetanus, difterie en kinkhoest zijn noodzakelijk. Preventieve aanraders zijn inentingen tegen hepatitis B, buiktyphus en malaria.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019