Excite

Vakantie Bonaire: zon, zee en strand

Hoewel Nederland nog ‘echte’ seizoenen kent, lijkt het wel of de zomerse dagen steeds sneller plaats maken voor herfst- en winterdagen. Als je dan toch nog een beetje zon op wilt pikken, dan is een vakantie naar Bonaire boeken misschien wel een goede optie. Dit is eigenlijk een stukje Nederland, maar dan aan de andere kant van de wereld. Of beter gezegd: aan de tropische kant van de wereld.

Tijdens een vakantie op het eiland Bonaire staat genieten van zon, zee en strand natuurlijk centraal. Het is dan ook de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie. En dat is fijn, zeker als je al maanden druk aan het werk bent geweest.

Voor een vakantie naar Bonaire zul je misschien wel even moeten sparen. Tickets naar de andere kant van de wereld zijn nu eenmaal niet heel goedkoop. Dat geeft je echter wel weer een extra reden om in plaats van één of twee weken gewoon drie of vier weken te gaan. De verblijf- en leefkosten op Bonaire zijn relatief laag, dus dat hoeft je niet heel veel extra te kosten. En voor de prijs van het ticket maakt het natuurlijk niet uit of je een dag blijft of een maand!

De goedkoopste vliegtickets naar Bonaire boek je via internet. Daar kun je alle prijzen met elkaar vergelijken. Kijk niet alleen naar de laagste prijs, maar ook naar de betrouwbaarheid van de maatschappij en de faciliteiten die geboden worden. Op zo’n lange vlucht is een maaltijd bijvoorbeeld wel erg lekker!

Afbeelding: Flickr account Chika

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020