Excite

Vakantie dichtbij in een vakantiepark in België

Vakantie vieren buiten Nederland, zonder uren of dagen onderweg te zijn? België is de ideale bestemming, zeker als je jezelf en je familie verwent met een verblijf op een vakantiepark!

Volledige privacy in je eigen vakantiewoning op loopafstand van de ongerepte natuur. Het kan in België. Wie liever de gemakken van de stad vlakbij heeft kan ook kiezen voor een park in de buurt van een grote stad. Zo kun je lekker een dag Antwerpen of Brussel afwisselen met een dag wandelen in de natuur.

Wie wil er nu niet na een dag wandelen in de Alpen lekker neerzakken in een luie stoel? Of na een dag zwemmen op het park lekker een barbecue organiseren?

Wie liever zijn of haar vakantie doorbrengt op het park zelf doet er goed aan van te voren te kijken naar de voorzieningen. Hoewel vaak luxe, zou het natuurlijk jammer zijn als er voor jou als tennisfreak geen baan beschikbaar is!

Ook voor kinderen is er vaak genoeg te beleven, ze kunnen spelen in de speeltuinen of zich laten vermaken door een animator. Kijk ook naar de voorzieningen die een huisje biedt, zoals een sauna, ligbad of whirlpool. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden!

Kijk daarnaast ook goed naar alle andere bijkomende kosten. Een aantal parken breng kosten in rekening voor de elektriciteit, of schoonmaakkosten achteraf. Deze kosten die je in de regel bij vertrek al te voldoen. Ook is het verstandig ruimschoots op tijd een vakantiehuisje te reserveren, in het hoogseizoen zijn de woningen vaak snel verhuurd.

Afbeelding: Flickr account Wolfgang Staudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020