Excite

Vakantie Egypte in april voor echte zonnekloppers

Dat wordt meteen duidelijk wanneer je weet dat tijdens een vakantie in Egypte vanaf april tot oktober de temperatuur er dagelijks boven de 30 graden stijgt. Uitschieters tot 40 graden in de schaduw zijn er zelfs geen uitzondering. Op klimatologisch vlak heeft Egypte een typisch woestijnklimaat met zeer weinig neerslag, bloedhete zomers en erg milde winters. Het verschil tussen de minimum en maximumtemperatuur is er klein.

Vijfsterrencomfort aan voordeelprijzen

Wie wil genieten van een deugddoende vakantie in Egypte in april- mei, moet zeker niet twijfelen. Dan kunnen we er immers gouden zaken doen. Een topbestemming als het vijfsterrenhotel Steigenberger Al Dau Beach in toeristische trekpleister Hurghada, wordt aangeboden voor gemiddeld 499 euro, voor een verblijf in vol pension en voor acht dagen. Voor wie alles nog voordeliger wil, zijn er de aantrekkelijke last minute aanbiedingen. Dit comforthotel ligt aan strand en zee, en het toeristisch centrum Hurghada ligt vlakbij.

Alle mogelijke faciliteiten

Het Steigenberger Al Dau Beach beschikt over 339 kamers met alle mogelijke comfort. Er zijn verschillende restaurants, bars, een buffetrestaurant, een internetcafé, kapsalon, winkels, een wassalon en een tv- lounge. Voor de kleintjes is het genieten in hun miniclub. De schitterende tuin is uitgerust met een gedeeltelijk verwarmd zwembad, een apart kinderbad en een lazy river. Alle hotelkamers zijn voorzien van satelliet-tv, individuele airconditioning, een minibar en kluis, internetverbinding, telefoon, een groot balkon met schitterend uitzicht en een badkamer met bad en douche. Zowel Hurghada als El Gouna behoren tot de absolute trekpleisters van Egypte, met een uitgebreide keuze aan schitterende strandhotels voor ieders budget.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020