Excite

Vakantie in China

Om naar China te gaan kan je ervoor kiezen om met het vliegtuig te gaan of met de trein. De bekendste treinreis naar China is de Transsiberië Express . Deze reis gaat van Moskou naar Peking. Vanuit Europa gaan de meeste vluchten naar Peking, Sjanghai of Hongkong.

Als je eenmaal in China bent is de trein het meest gangbare vervoermiddel. China heeft een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer. De prijzen zijn laag en de bussen, treinen en vliegtuigen zijn van een goede kwaliteit. Taxi’s zijn in de steden in ruime mate aanwezig.

Reisorganisaties die vakanties naar China in hun aanbod hebben zijn Riksja Travel, Stip Reizen, NRV Holiday, Sawadee Reizen, Boabad Reizen, Shoestring, Kuoni, Fox Vakanties, Djoser en nog meer. Kijk voor een overzicht op reisgraag.nl

Riksja Travel staat op nummer één als het gaat om vakanties naar China. Deze organisatie is geboren uit het idee dat er te weinig flexibel aanbod is voor de avontuurlijke reiziger. Bij Riksja Travel kun je daarom je eigen China reis ‘bouwen’. Je reist verder in de stijl van het land: je verblijft in kleinschalige hotels, zoals in een ‘hutong’ hotel (met binnenhofje) of in een guesthouse tussen de rijstvelden.

Stip Reizen is voordeliger en heeft ook lastminute vakanties naar China. Bij Stip reizen kun je al een lastminute stedentrip van 8 dagen naar Beijing boeken vanaf 619 euro. Ook heeft Stip Reizen verre oosten cruises. Hierbij breng je niet alleen een bezoek aan China, maar ook aan andere landen in Oost-Azië.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Philip Jagenstedt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020