Excite

Vakantie in de Caribbean

De Dominicaanse Republiek is een land in het Caribisch gebied. Alle grote reisorganisaties hebben de Dominicaanse Republiek in hun vakantie aanbod. Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit All-inclusive vakanties in grote en luxueuze resorts. Verder is er een beperkt aanbod van kleine hotels, appartementen en villa’s.

De meest bezochte bestemmingen van de Dominicaanse Republiek zijn Punta Cana en Bavaro , aan de oostkust. Appartementencomplexen en resorts liggen hier aan de parelwitte zandstranden, perfect voor zon- en rustzoekers. De meer avontuurlijke vakantieganger kiest vaak voor surfparadijs Sosua of voor Cabarete of Puerto Plata.

Een nieuwe topbestemming in de Dominicaanse Republiek is Bayahibe. Bayahibe ligt aan de Caribische zee, op steenworpafstand van de eilanden Saona en Catalinita. Je kunt geweldige excursies maken naar deze eilanden.

Het schiereiland Samana is verder prachtig. Het heeft een eigen vliegveld en recentelijk is er een nieuwe snelweg aangelegd, zodat je vanaf het vliegveld niet lang meer hoeft te reizen naar je eindbestemming.

De kosten van een vakantie in de Dominicaanse Republiek verschillen, afhankelijk van de periode waarin je gaat en hoeveel dagen je blijft. Gemiddeld kost een vakantie van circa 10 dagen 1500 euro, inclusief een retourticket.

Vakanties in de Dominicaanse Republiek met elkaar vergelijken, kan op reisvergelijker Olezo of op vergelijk.nl. Zo zoek je gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van de vakantie in de Dominicaanse Republiek die jij zoekt er tussen uit.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Kudumomo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021