Excite

Vakantie in divers Australië

Australië heeft ontzettend veel te bieden. Er zijn mooie steden, zoals bijvoorbeeld Sydney en Melbourne. Je hebt er veel bezienswaardigheden en je kunt er ontzettend veel bekijken en doen. Ook heeft Australië verschillende eilanden, zoals Christmas Island en Kangaroo Island.

De natuur in Australië is werkelijk ongelooflijk. Er zijn grote nationale parken. Zo heb je bijvoorbeeld Kakadu National Park, wat absoluut de moeite waard is. Je hebt in Australië veel rotsformaties en oerwouden. Ook zijn er stranden waar je heerlijk kunt wandelen en die echt tot de verbeelding spreken.

Wil je eens duiken of snorkelen? Ga dan naar het Great Barrief Reef. Dit is het grootste koraalrif ter wereld en je zult zeker genieten van de prachtige onderwaterwereld. Er zijn veel vissoorten en het kleurrijke koraal is ook erg bijzonder. In Australië komen veel diersoorten voor die je nergens anders kunt tegenkomen, zoals bijvoorbeeld de kangoeroe, de koala, de wombat, de dingo en het vogelbekdier.

Ga je op vakantie naar Australië? Reken er dan maar op dat je een droomvakantie te wachten staat. Australië is erg prijzig, aangezien je toch naar de andere kant van de wereld gaat, maar dat neemt niet weg dat het een topbestemming is. Het is zeker de moeite waard om eens goed te sparen voor dit land om een reis te boeken.

Afbeelding: Flickr account anthonycramp

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020