Excite

Vakantie in een vakantiepark

In zowel Duitsland als Frankrijk en België heb je de mooiste vakantieparken. Zo kun je een huisje huren in de Ardennen, om daar deel te nemen aan de sportieve activiteiten die de parken organiseren. Ga onder begeleiding of alleen kajakken, mountainbiken, wandelen en klimmen, en rust daarna heerlijk uit in je eigen vakantiewoning.

Ga je voor een strandvakantie, dan kun je zoeken naar de leukste vakantieparken aan zee. Een zeer luxe is Villapark Livingstone, gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Ook Terschelling heeft divers parken, meestal vlak bij duinen en natuurlijk in de buurt van het strand. Een villa met rieten dak? Voel je rijk in Buitenhof Domborg en kies voor de landhuizen met eigen sauna en jacuzzi.

Waar het weer in Nederland niet altijd even zonnig is, kun je in Frankrijk vaak verzekerd zijn van een heerlijke temperatuur. De vakantieparken hier zijn dan ook uitgebreid voorzien van een buitenbad en soms zelfs een waterpretpark. Le Rouret ligt in de Ardèche en heeft hier een waterlandschap met onder andere een wildwaterrivier, een strandbassin en 650 vierkante meter jets, tegenstroom en luchtbellen. Hierin is het park geen uitzondering; Frankrijk heeft diverse vakantieparken met meerdere zwembaden en leuke waterattracties.

Duitsland heeft ook een gevarieerd aanbod in vakantieparken. In de natuur, bij het strand, bij het bos... Zelfs Van der Valk is hier vertegenwoordigd in Van der Valk Resort Linstow. Het overdekte zwemparadijs is hier voorzien van een spannende wildwaterbaan en leuke glijbanen.

Kortom: genoeg keuze als het om vakantieparken gaat. Wanneer boek jij je bungalow?

Afbeelding: Flickr, Nijmo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020