Excite

Vakantie in eigen land: hotels Zandvoort

Een vakantie in eigen land kan heel verrassend zijn. Zeker als je naar Zandvoort gaat. Van oudsher is dit al een typische badplaats en daar is in de laatste decennia eigenlijk niets aan veranderd. Nog steeds gaan mensen graag naar Zandvoort, al is het alleen maar om even de waan van alle dag te vergeten. In Zandvoort heb je dan ook de keuze uit talloze hotels. Heerlijk, maar het is wel handig om je vooraf even te oriënteren. Qua prijzen kunnen ze namelijk nogal verschillen en dan is het fijn als je vooraf een beetje weet waar je aan toe bent!

Een leuk hotel op een gunstige ligging én voor een gunstige prijs is Hotel Aanzee Zandvoort. Dit tweesterrenhotel ligt op slechts 100 meter afstand van de zee. Het is echt een oer-Hollands hotel, dat je een prima kamer biedt én gezelligheid. Het hotel ligt op twee minuten loopafstand van het leuke centrum en zorgt er hiermee voor dat je altijd dichtbij de actie zit.

Ook leuk en voordelig is Beach Hotel Zandvoort. Hier kun je al voor een paar tientjes een kamertje huren. Het hotel ligt op loopafstand van het racecircuit, winkels, een casino en verschillende restaurants. Bovendien hebben veel van de kamers uitzicht op zee, ook wel net zo leuk. Het strand ligt overigens voor de deur, dus als je geen kamer met zeezicht hebt, dan hoef je maar een paar stappen te verzetten en je bent er ook!

Afbeelding: Flickr account gatowlion

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020