Excite

Vakantie in Italiaans Toscane

Toscane is een Italiaanse streek waar enorm veel toeristen op af komen. Het is een mooie streek waar je veel kunt bekijken. Er zijn interessante steden en dorpen in deze streek. De bekendste zijn Florence, Pisa, Siena, Lucca en San Gimignano. Overal heb je mooie, historische bezienswaardigheden die je zeker eens moet bekijken. Behalve de steden heb je schitterende natuur, zoals wijngaarden, heuvels en prachtige bossen.

Toscane is voornamelijk een rustgevende streek. Je zult er absoluut op je gemak voelen. Zeker met het Italiaans eten, de Italiaanse sfeer en gastvrijheid. In Toscane kom je niet alleen Italianen tegen, maar ook veel andere nationaliteiten. Er gaan ook enorm veel Nederlanders richting Toscane en je zult dan ook geregeld Nederlandse nummerborden tegenkomen.

Toscane kun je op heel veel manieren ontdekken. Een vakantie in Toscane boeken is niet erg moeilijk. Je kunt zelf naar Toscane rijden met de auto, maar ook het vliegtuig pakken. Er zijn veel hotels, campings, appartementen en vakantiehuizen. Er zijn talloze websites waar je deze kunt boeken. Het is erg handig om prijzen met elkaar te vergelijken. Bedenk ook waar je in Toscane wilt overnachten. In de natuur of toch liever in de stad? Je hebt genoeg opties, dus het is belangrijk goed na te denken.

Afbeelding: Flickr account jfgornet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020