Excite

Vakantie in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is het meest zuidwestelijke deel van Polynesië en bestaat uit twee hoofdeilanden, namelijk het Noordereiland en het Zuidereiland. Verder zijn er nog een aantal andere kleine eilandjes. Nieuw-Zeeland is een land van ongelofelijke contrasten en een vakantie naar dit eiland biedt voor elk wat wils. Je kunt er uitstekend kamperen, jagen, bergklimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden, wandelen, wildwatervaren, windsurfen, vissen en nog veel meer.

Vanaf Amsterdam naar Auckland moet je rekening houden met een totale vliegtijd van maar liefst 27 uur. Nieuw-Zeeland ligt letterlijk aan de andere kant van de wereld. Als je besluit om op vakantie te gaan naar Nieuw-Zeeland, maar er dan een lange vakantie van. Op bijvoorbeeld paci.nl, gespecialiseerd in vakanties naar de Pacific Islands, kun je vakanties naar Nieuw-Zeeland boeken die ongeveer drie weken in beslag nemen.

Omdat alleen al een ticket naar Nieuw-Zeeland duur is, is een gehele vakantie naar het eiland ook zeker niet goedkoop. Bij paci.nl kun je vakantie boeken vanaf circa 1650 euro. Hiervoor krijg je een retourvlucht vanuit Amsterdam, een huurauto van Europcar en twee hotelovernachtingen bij aankomst en bij vertrek. Aanvullende hotelovernachtingen zijn voor eigen rekening evenals de overige vakantie-uitgaven.

Je kunt je vakantie in Nieuw-Zeeland verder op tal van verschillende manieren invullen. Je kunt in hotels verblijven, kamperen of rondtrekken. Master of Down Under organiseert down under vakanties in Nieuw-Zeeland. Verder is een specialist in vakanties naar Nieuw-Zeeland Travel Essence . Deze organisatie biedt complete, bijzondere vakantie aan waarbij je het land en de cultuur echt meemaakt. Zo kun je via deze organisaties verschillende ‘clans’ van Nieuw-Zeeland bezoeken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Shazwan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021