Excite

Vakantie in Portugees Algarve

De Algarve is een gebied dat in het zuiden van Portugal ligt. Het gebied heeft een oppervlakte van ongeveer 5000 vierkante kilometer. Er zijn schitterende stranden in de Algarve en je kunt hier heel erg goed ontspannen. De zee van de Atlantische Oceaan is een prima verkoeling, vooral tijdens de warme zomermaanden.

De Algarve heeft sfeervolle dorpjes die er authentiek uitzien. Je kunt er het echte Portugese leven bekijken. Behalve de sfeervolle dorpjes kun je ook meer luxe vinden, zoals jachthavens en golfbanen. En natuurlijk zijn er interessante plaatsen, zoals Laos en Faro.

Het is geen enkel probleem om dagtochten te maken. Je kunt naar waterpretparken, dierentuinen, musea en de trein nemen om het Portugese landschap beter te bekijken. Natuurlijk zijn er ook talloze mogelijkheden om te winkelen in de Algarve. Zo kun je gaan zoeken naar leuke souvenirs tijdens je vakantie. Of leuke nieuwe kleren kopen.

Een vakantie in Algarve is vooral erg ontspannend. Er zijn talloze hotels, waarvan er veel langs de kust te vinden zijn. Je hebt de keuze uit luxe resorts of kleine familiehotels. Zoek eerst uit waar je ongeveer wilt verblijven, zodat je makkelijker kunt bepalen wat je tijdens je vakantie wilt gaan doen. Je kunt een hotel boeken via een reisbureau, maar ook op internet vind je talloze opties om een overnachtingsplaats te boeken in Algarve.

Afbeelding: Flickr account hugocadevez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020