Excite

Boek een voordelige vakantie naar Griekenland

Griekenland is één van de populairste vakantielanden van dit moment. Dat is wel logisch, want je kunt er veel beleven. Allereerst is het er natuurlijk bijna altijd mooi weer. Van april tot en met september kun je er prima vertoeven. Daarvoor en daarna ook, maar dan is het zwemmen in de zee meestal geen goed idee meer.

Als je van geschiedenis en cultuur houdt, dan kun je je hart hier ook ophalen: bezoek Olympia, Sparta, Knossos, de Akropolis, het orakel van Delphi of Mycene, om maar een paar bezienswaardigheden te noemen. En wat je na zo'n dag reizen doet? Genieten van de Griekse keuken natuurlijk! Tijdens je vakantie naar Griekenland kun je kennis maken met moussaka, keftades, fèta, olijven, Griekse salade en veel andere lekkernijen.

Goedkoop boeken

Een vakantie naar Griekenland is tegenwoordig heel goedkoop te boeken; juist omdat het zo'n populaire vakantiebestemming is, zijn er veel budgetvliegers die reizen aanbieden. Je kunt goedkope reizen vinden via inpakkenenwegwezen.nl, maar ook websites van reisorganisaties als Jiba, Sunweb en Arke bezoeken. Let vooral op de lastminuteaanbiedingen van all inclusives. Die zijn vaak in verhouding het goedkoopst.

Particuliere huur

Heb je liever een appartement of een heel huis voor jezelf? Dan kun je ook een vakantiewoning van een particulier huren. Er zijn veel Nederlanders die een huis in Griekenland hebben. Via marktplaats.nl kun je onder meer zoeken naar een leuke locatie. Informeer wel altijd even naar wat precies bij de prijs is inbegrepen en wat er in de buurt te doen is, dan kun je daar je reis op afstemmen.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021