Excite

Vakantie op het zonnige Bonaire

Het eiland Bonaire heeft de vakantieganger veel te bieden. Vooral onderwater is Bonaire een van de mooiste eilanden in het Caribisch gebied. Ook behoort Bonaire tot de tien beste surflocaties ter wereld. Maar het eiland is niet alleen geschikt voor de actieve vakantieganger, je kunt er ook heerlijk genieten van de natuur en de vele bezienswaardigheden of gewoon lekker tot rust komen in een van de vele resorts of appartementencomplexen die het eiland te bieden heeft.

De reis naar Bonaire is een hele zit. Een rechtstreekse vlucht neemt bijna tien uur in beslag. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er dagelijks vluchten naar Bonaire en voor iets meer geld heb je een comfortabele vlucht. Er zijn een aantal reisspecialisten die je goed op weg kunnen helpen met je vakantie naar Bonaire. Kuoni is een van dé verre reizen specialist, KRAS stervakanties staat bekend als de Antillen specialist, de reisorganisatie verzorgt al meer dan twintig jaar reizen naar de Antillen en tot slot kun je ook via de KLM retourvluchten boeken naar Bonaire, vanaf 499 euro.

Bonaire biedt veel verschillende verblijfsmogelijkheden. Er zijn vooral veel appartementen en resorts te vinden. Veel hotels kom je er niet tegen. Accommodaties zijn te vinden over het hele eiland, maar vooral dicht bij de oceaan. Dit zodat je kunt genieten van het schitterende uitzicht over de oceaan. Het aanbod varieert van eenvoudige appartementen tot luxe villa’s. De meeste resorts zijn niet groot, maar vooral klein en gezellig. Veel van de accommodaties zijn geschikt voor duikliefhebbers, maar ook als niet duiker heb je een onvergetelijke vakantie op Bonaire.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Dan Hershman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020