Excite

Ga op vakantie naar Orlando en ontdek de pretparken

Als je op vakantie naar Orlando gaat, dan doe je dit waarschijnlijk voor de vele pretparken. Deze Amerikaanse stad heeft ontzettend veel attractiepaken waardoor hele gezinnen zich hier prima kunnen vermaken.

Disney World

Disney World in Orlando is groot, magisch en past bij alle leeftijden. Ga in de attracties, ontmoet je Disneyvrienden en bekijk de vele shows. Disney World bestaat uit vier thema-parken en je kunt ervoor kiezen om enteekaarten te kopen voor alle vier de parken. Let er wel op dat je de parken nooit alle vier in één dag kunt bekijken. Daar is het gewoonweg te groot voor. Neem er dus echt je tijd voor en blijf meerdere dagen in Disney World.

Universal Studios

Universal Studios is het pretpark van de gelijknamige filmmaatschappij. In dit pretpark heb je het gevoel alsof je in de film zit. Er zijn attracties die te maken hebben met de films. Ook zijn er spetterende shows. Universal Studios wordt door velen gezien als een van de leukste pretparken ter wereld. Het is mogelijk om alles in één dag te doen. Op drukke dagen kun je kiezen voor een ticket waarbij je meteen vooraan de rij staat. Dat ticket is wel een stuk duurder uiteraard.

Sea World

Sea World is het pretpark waar dolfijnen en andere zeezoogdieren de hoofdrol spelen. De wereldberoemde orka Keiko, die in de film 'Free Willy' speelde, heeft in dit park gewoond. Er vinden geregeld interessante shows plaats, waarin de dolfijnen laten zien wat ze kunnen. Voor echte dierenliefhebbers is Sea World dé plek om te bezoeken tijdens je vakantie in Orlando.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021