Excite

Een heerlijke vakantie in Spanje

Spanje ligt relatief vlakbij Nederland en is daardoor een ideaal vakantieland. Je kunt er met het vliegtuig, de bus of de auto heen en er zijn goedkope aanbiedingen te vinden. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn voor een vakantie in Spanje.

Barcelona

Barcelona is een stad die je echt een keer gezien moet hebben. Het is een echte kunststad en er zijn talloze bezienswaardigheden. Ontdek ook de Sagrada Familia, ga naar Parc Guell of ga naar Las Ramblas, de autovrije winkelstraat. Ook zijn er allerlei musea, zoals het Dali museum, vol met kunstwerken van deze bijzondere kunstenaar. Ga naar het voetbalstadion van FC Barcelona wanneer je van sport houdt en sluit je dag af met lekker eten in een Tapasbar.

Lloret de Mar

Lloret de Mar is een jongeren badplaats. Je kunt hier goedkoop heen op vakantie om lekker op het strand te liggen. Ook kun je naar de vele discotheken en heerlijk dansen. Ook is er in de buurt het pretpark Waterworld, wat volledig gericht is op water en glijbanen. Erg leuk om eens mee te maken.

Port Aventura

Port Aventura is een pretpark in Spanje dat absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Het pretpark heeft verschillende themagedeeltes, die overeenkomen met de wereld. Zo heb je een stuk dat eruit ziet als China, of een gedeelte als het Wilde Westen. Er zijn geweldige achtbanen en talloze andere attracties. Ook zijn er shows, zoals een vogelshow en een stuntshow. Houd er wel rekening mee dat de shows doorgaans in het Spaans zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020