Excite

Vakantie vieren op de leukste minicampings in Zuid-Limburg

Een minivakantie op een minicamping: kan het nog leuker? Alleen als je niet voor zomaar een camping gaat, maar voor een van deze minicampings in Zuid-Limburg.

Minicamping de Geulhof

Een absolute aanrader als het gaat om leuke minicampings in Zuid-Limburg is Minicamping De Geulhof in Mechelen. Deze kleine camping ligt in een prachtige omgeving waar je volop groen én water kunt vinden. Rust vind je hier absoluut en als je op zoek bent naar een idyllische omgeving, dan zit je hier ook meer dan goed. Hoewel de camping vrij compact en kleinschalig is, zijn er alle nodige faciliteiten te vinden. Bovendien ligt de camping in de nabije omgeving van Maastricht, Luik en Aken: een dagje winkelen kan dus ook heel gemakkelijk.

Kamperen bij de boer

Ook een echte topper is een boerencamping. In Limburg zijn heel veel boerencampings te vinden die kleinschalige accommodaties bieden, tegen een aantrekkelijke prijs. De voordelen zijn hetzelfde als voor elke andere minicamping: veel ruimte, weinig drukte en volop rust. Bovendien is er in Limburg zoveel te doen, dat je altijd wel ergens in de buurt zit. Denk niet alleen aan de eerder genoemde steden, maar ook aan pretparken als Mondo Verde, Gaia Park en SnowWorld, of de droom van iedere shopper: Designer Outlet Roermond.

Een plekje op een van de minicampings in Zuid-Limburg boeken kun je het beste tijdig doen: er is niet heel veel ruimte en je wilt uiteraard niet mis grijpen. Begin dus op tijd met het maken van je vakantieplannen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019