Excite

De leukste vakantie woningen in Nederland

Een vakantie in het buitenland vraagt meestal om de nodige planning. Zijn de paspoorten nog geldig? Zijn er inentingen nodig? Hoe zit het met het huren van een auto? Als je er gewoon even spontaan tussenuit wilt, dan kun je veel beter naar een van die vele vakantie woningen in Nederland kijken. Een nieuwe omgeving doet je zeker goed én je hoeft helemaal nergens rekening mee te houden.

Vakantieparken

Als je met kinderen op reis gaat, dan kun je misschien het best kijken naar vakantieparken met vakantie woningen in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Center Parcs. Het voordeel van dergelijke parken is dat er altijd wel iets te doen is. Het nadeel is natuurlijk dat je zelden alleen bent. Gelukkig zijn er parken waarbij de huisjes nog enigszins uit elkaar staan, waardoor je toch nog wel wat privacy hebt. De prijzen van deze vakantiewoningen hangen helemaal af van de periode en eventuele acties, maar zijn over het algemeen erg redelijk.

Paticuliere huur

Een alternatief is particuliere huur. Veel mensen hebben een eigen vakantiehuisje en verhuren dat op momenten dat ze er zelf geen gebruik van maken. De prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen die vakantieparken rekenen. Soms is het wat voordeliger, maar dat is meestal alleen zo als je aan het einde van je verblijf zelf voor een goede schoonmaak zorgt. Particuliere vakantie woningen worden meestal aangeboden via sites als Marktplaats.nl. Ook kun je kijken op woonvakantiewoningen.nl of Huureenhuisje.nl. Iets gevonden? Boek dan meteen, want vol is vol!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020