Excite

Genieten in een vakantiebungalow in Nederland

Een vakantie in een tent is natuurlijk best leuk, maar in landen als Nederland, waar je helemaal niet kunt rekenen op de weersverwachtingen, is een bungalow misschien wel een veel betere optie. Hier wat tips voor het vinden van de leukste vakantiebungalow in Nederland.

 

Grote parken

De beste combinatie van prijs en kwaliteit vind je ongetwijfeld in de grote vakantieparken. Een vakantiebungalow in Nederland zoeken begint namelijk bij Center Parcs of Landal. Ook Belvilla - een nieuwkomer op dit gebied - heeft prachtige vakantiehuisjes waar je zonder moeite een paar dagen verblijft. Deze vakantiebungalows zijn al beschikbaar vanaf €139 per week. De huisjes zijn voorzien van een eigen badkamer en keukentje waar je zelf maaltijden kunt koken. Ook aan een tv is gedacht voor het geval het weer een beetje tegenvalt. Voor de kinderen is een verblijf in een vakantiebungalow helemaal leuk; in het park is van alles te doen. Van een animatieprogramma tot zwemmen en van een grote speeltuin tot het huren van fietsen; de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen.

 

Aanbiedingen

Natuurlijk wil je wel een beetje een scherpe prijs voor je vakantie, ook als je naar een vakantiepark gaat. Dat is ook mogelijk, zeker als je de last minute aanbiedingen in de gaten houdt. Juist in vakantieparken is het belangrijk dat de meeste huisjes verhuurd zijn. Soms betekent dat dat er extra kortingen worden aangeboden. Ook seizoenskortingen zijn mogelijk. Landal biedt in juli en augustus bijvoorbeeld 30 procent korting en ook Center Parcs heeft een aantal aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld. Reserveren kan online of telefonisch. Informeer in beide gevallen even naar de kortingen en acties.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020