Excite

Vind vakantiehuizen in Belgie

Vakantiehuizen in Belgie zijn er in alle soorten en maten. Je kunt last minute naar Belgie of ver vooraf boeken en in beide gevallen zijn er kortingen te vinden. Zowel vakantieparken als individuele vakantiehuizen in België zijn namelijk online tegen goede prijzen te vinden. Reden genoeg om in België vakantie te komen vieren!

Een groot deel van de vakantiehuizen in België vind je op klein- en grootschalige parken. Bij grootschalige parken kun je denken aan parken van Landal. Landal heeft vakantiehuizen in verschillende delen van België. Deze liggen op een groot park met veel natuur in de buurt en natuurlijk de nodige voorzieningen op het park zelf.

Als je voorkeur niet uitgaat naar een park, of als je meer exclusiviteit wil, dan kun je kiezen voor particulier verhuurde vakantiehuizen. Zo vind je op VillaXL.com een groot aanbod vakantiehuizen. Je kunt hier op zoek naar huizen vlak bij de zee, een meer of het strand, en je kunt extra's selecteren zoals een sauna of whirlpool.

Wil je naar de Ardennen, dan kun je je Belgische vakantiehuis zoeken via ArdennenXL.com. Lees gelijk meer over de verschillende gebieden in de Ardennen en bekijk welke streek het beste bij jouw vakantiebehoeften past. Duur hoef je niet uit te zijn; je hebt al een zeer luxe vakantiehuis voor twee vanaf 230 euro voor een midweek.

Wat betreft vakantiehuizen in België heb je dus meer dan genoeg keuze. Kies je voor een lastminute naar België of boek je nu alvast voor de winter of volgende zomer? Nog een laatste tip voor je boekt: als je een actieve vakantie gaat ondernemen, kun je eens kijken naar vakantiehuizen waar fietsen beschikbaar zijn of waar je in de buurt fietsen kunt huren. Zo verken je vanuit je vakantiehuis een mooi stuk van België.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020