Excite

Vakantiehuizen voor een vakantie in eigen land

De meeste vakantiehuizen in Nederland vind je aan de kust. Van Zeeland tot Den Helder, in bijna elke plaats kun je wel vakantiewoningen vinden. Als je kiest voor een woning op een vakantiepark heb je in Nederland veel keus. Zo heeft de Roompot maar liefst 31 vakantieparken door heel Nederland. Ze verhuren niet alleen huizen, maar ook chalets, bungalows, landhuizen of familievilla’s.

Een andere organisatie met mooie vakantiehuizen in Nederland is Center Parcs. Er zijn maar negen parken, maar elk van deze parken heeft wel iets extra’s om je vakantie nog leuker te maken. Sommige parken van Center Parcs hebben zelfs unieke verblijfmogelijkheden. Zo kun je bij De Kempervennen zelfs verblijven op een woonboot! Eveneens op dit vakantiepark en op Het Heijderbos, vind je Eden cottages. In deze huisjes geniet je van het grootst mogelijke comfort en luxe. Zo heeft elke slaapkamer een eigen badkamer en er is zelfs een sauna bij je vakantiehuis.

Je hebt ook de mogelijkheid om een vakantiehuis van particuliere eigenaren te huren. Het voordeel daarvan is dat je veel keus uit verschillende soorten woningen hebt. Een van de organisaties die huizen van particulieren verhuren is Happy Home. In Nederland heeft deze organisatie 90 vakantiewoningen, verspreid door het hele land. Ook via AVAC kun je een vakantiehuis boeken, al heeft deze organisatie alleen woningen in Noord-Holland, voor namelijk in de omgeving van Den Helder.

Afbeelding: Flickr, FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020