Excite

Ontspan in een vakantiepark in de Ardennen

Jij wilt vast wel naar vakantiepark in de Ardennen. Het is immers een oase van rust en een prima plek tijdens een weekend in de Ardennen. In het grote natuurgebied vind je erg veel verschillende vakantieparken en ieder vakantiepark heeft zijn eigen charmes.

Waar wil je eigenlijk verblijven in de Ardennen? Het is een heel groot gebied en ligt in de landen België, Luxemburg en Frankrijk. Bedenk dus eerst in welk land je een weekend weg wilt. Er zijn ook heel veel plaatsen waar vakantieparken zijn, waaronder La Roche-en-Ardenne, Bertix, Neufchâteau en Verviers. Het kan handig zijn om informatie in te winnen over deze plaatsen, want dat maakt het al veel gemakkelijker om een vakantiepark te vinden.

Ieder vakantiepark heeft eigen faciliteiten. Sommige vakantieparken zijn vooral gericht op gezinnen met kinderen. Je vindt er dan speeltuinen, zwembaden en vaak ook een animatieteam dat allerlei leuke activiteiten voor de kinderen heeft. Andere vakantieparken zijn meer voor de rust. Je zit er midden in de natuur en kunt vooral doen waar je zin in hebt. Ook zijn er vakantieparken waar je een camping gedeelte hebt. Misschien wil je met de caravan of camper naar een vakantiepark en dit behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Weet je wat je ongeveer wilt en waar? Dan kun je gaan zoeken naar een geschikt vakantiepark. Zoek in folders of op internet en vergelijk prijzen met elkaar. Bekijk wat de faciliteiten zijn en welke activiteiten en bezienswaardigheden er zoal in de buurt zijn. Op deze manier kun je een vakantiepark in de Ardennen vinden wat bij je past.

 (photo © sjors provoorst)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020