Excite

Een vakantiepark in Cochem in Duitsland

Historie, cultuur, toeristische gezelligheid en een mooie omgeving: het komt allemaal bij elkaar in het stadje Cochem in Duitsland. Het ligt in de deelstaat Rijnland-Palts en staat ook wel bekend als wijnstadje. Niet gek, want in de omgeving zitten talloze wijnboeren. Behalve voor wijndrinkers is het een prima plaats voor wandelaars. Je kunt er wandelen langs de wijngaarden en weilanden. Of trek de natuur in. Maak je ook graag kennis met de geschiedenis van Cochem? Bezoek dan de imposante Reichsburg. Maar eerst gaan we op zoek naar een accommodatie, zoals een bungalow in het vakantiepark in Cochem in Duitsland.

Vakantiepark in Cochem in Duitsland

Wil je graag op een vakantiepark in Cochem in Duitsland je vakantie doorbrengen dan kun je een vakantiehuis boeken op 'Ferienresort Cochem' via www.roompotparken.nl. Hier staan diverse soorten bungalows te huur. Verder vind je er twee restaurants: een à la carte en een die een buffet serveert. Ook zijn er een eetcafé en een snackbar. Voor de boodschappen kun je naar een minisupermarkt. En tegen extra betaling is draadloos internet mogelijk. Verder kun je je heerlijk uitleven op onder andere de bowlingbanen, de golfcourse die in de omgeving ligt of in het zwembad. Heb je kinderen? Die kun je loslaten op de trampoline en in de speeltuin.

Andere accommodaties in Cochem in Duitsland

Wil je liever een kleinschaliger accommodatie dan een verblijf in een vakantiepark in Cochem in Duitsland dan kun je eventueel een vakantiewoning buiten het park boeken. Op www.eurocottage.com of www.casamundo.nl vind je diverse accommodaties. Uit eten gaan kun je dan in de diverse restaurants in Cochem. En lekker zwemmen is mogelijk in het Moselbad. Hier vind je behalve een waterparadijs ook een sauna. Verder kun je er tennissen en midgetgolfen. Ook is er een restaurant. En voor als je niet in een vakantiehuis wilt verblijven, maar zoveel mogelijk buiten wilt zijn, er is een camping.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020