Excite

Ontspannen in een vakantiepark in Zuid Duitsland

Jaarlijks vertrekken veel vakantiegangers met caravans en campers naar Duitsland om daar een heerlijke vakantie te vieren. Maar je kunt jezelf ook eens verwennen met een heerlijke vakantie in een vakantiepark in Zuid Duitsland. Dat kost je misschien wat meer, maar per saldo zal het niet veel schelen. Als je verblijft in een vakantiepark hoef je immers geen caravan of camper mee te nemen en dat scheelt je behoorlijk in de brandstofkosten.

Luxe en comfort

Goed, je wilt je vakantie vieren in een vakantiepark in Zuid Duitsland. Waar begin je? Via VacanceSelect.nl vind je bijvoorbeeld Dorint Hotel & Resort Daun in de Eifel in Duitsland. Dit mooie resort staat vooral bekend om haar luxe en comfort. Een binnenzwembad, een tennishal, verschillende andere sportfaciliteiten: er is genoeg om je bezig te houden. Ook voor de broodnodige ontspanning kun je hier terecht, bijvoorbeeld in de massage- en schoonheidssalon. Uiteraard heeft het resort ook een heerlijk restaurant waar genoten kan worden van maaltijden uit diverse keukens.

Leuk voor kinderen

Ga je met kinderen op vakantie en wil je vooral dat zij een geweldige tijd beleven? Dan kom je als vanzelf uit op Ferienpark Extertal in Weserbergland in Duitsland. Dit vakantiepark biedt vooral heel veel rust en ruimte, maar ook ontspanning. Er zijn tennisbanen, er is een openluchtzwembad en er is zelfs een kinderanimatieprogramma. Er zijn twee soorten vakantiehuizen; eentje met en eentje zonder sauna. En voor wie echt niet zonder kan: bij de receptie is gratis WLAN beschikbaar, dus wie een laptop mee heeft, kan daar altijd nog even de mail bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021