Excite

Vakantieparken in België aan de kust: Kindvriendelijke vakantie dichtbij

Met zijn in totaal 67 kilometer lange kust tussen het mondaine Knokke en het meer volkse De Panne, heeft de Belgische kust zijn de toeristen veel afwisseling te bieden. Ook op het vlak van het verblijftoerisme. Gaande van een dak boven ons hoofd, tot de meest comfortabele hotelaccommodatie. Om zijn kindvriendelijk karakter extra te onderstrepen, nemen de in totaal zeventien vakantieparken daarbij een belangrijke plaats in.

Sfeervol en kindvriendelijk

De Belgische kust is ongetwijfeld de geknipte locatie voor een sfeervolle vakantie kortbij. De talrijke vakantieparken zijn vooral erg interessant voor gezinnen met kinderen, die daar met open armen worden ontvangen. Ze beschikken er over de meest kindvriendelijke infrastructuur. Een uitgebreide daganimatie houdt zelfs de meest verwende pubers zoet.

Kids World en subtropisch zwemparadijs

Wie een verblijf in een van deze vakantieparken wil boeken, kan onmogelijk voorbij Sunparks Oostduinkerke. Zijn ligging, kortbij het strand, is ronduit uniek. Het is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannende strandvakantie. Men logeert er voordelig in comfortabele bungalows. Prijsbewuste toeristen kiezen zeker voor een last minute boeking, die hen belangrijke kortingen kan opleveren. Iedere vakantiebungalow van Sunparks is uitgerust met een tuintje, en men heeft er de beschikking over allerlei faciliteiten als het overdekte speelparadijs Kids World, en het subtropische pret- en waterbad Aquafin. Zelfs op een regendag, valt in Sunparks onze vakantie nooit in het water.

Schitterende uitvalsbasis

De imposante Sint- Sixtusabdij, waar men kan verpozen bij een exclusieve trappist van West-Vleteren, en kinderparadijs Plopsaland liggen vlakbij. Een culinair avontuur in het gestrande cruiseschip "De Normandie", betekent een schitterend orgelpunt van een ongetwijfeld geslaagde vakantie. Uiteraard bieden ook de overige vakantieparken aan de Belgische kust hun gasten heel wat comfort en animatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021