Excite

Vakantieparken in Duitsland met zwembad

Verkoeling in vakantieparken in Duitsland met een zwembad

In Duitsland zijn veel vakantieparken en de meeste hebben wel een zwembad. Op internet kun je vakantieparken vinden en je kunt dan meteen zien wat de faciliteiten zijn. Bedenk van tevoren in welke streek je graag wilt verblijven en wat je nog meer belangrijke faciliteiten vindt. Hier vind je alvast een paar vakantieparken met een zwembad.

Vakantiepark Einbecker Sonnenberg

Vakantiepark Einbecker Sonnenberg heeft twee typen vakantiewoningen, geschikt voor maximaal vier personen. Het park is twee hectare groot en biedt veel mooie faciliteiten. Er is een buitenzwembad dat verwarmd wordt. Andere faciliteiten zijn een restaurant met zonneterras en een beautycenter. In de omgeving kun je goed fietsen en wandelen.

Vakantiepark Terrassenpark

Vakantiepark Terrassenpark ligt in het Zwarte Woud. In de omgeving kun je dan ook mooie wandeltochten maken. Het personeel van het vakantiepark helpt je graag met het vinden van mooie routes. Het park zelf heeft een overdekt zwembad met water van zo'n 27 graden. Ook is er een kinderspeeltuin en een bos direct naast het park. De broodjesservice is erg luxe en zorgt ervoor dat je 's ochtends heerlijk vers brood hebt.

Vakantiepark Ferienpark Extertal

Vakantiepark Ferienpark Extertal heeft geen eigen zwembad, maar op ongeveer 8 kilometer afstand van het park is een openluchtzwembad en gasten van het vakantiepark mogen hier onbeperkt gratis zwemmen. Verder zijn er tennisbanen en heb je er een terras en restaurant. Voor de kinderen is er een animatieteam met een leuk programma. Het vakantiepark is dus zeer geschikt voor kinderen. Mogelijkheden om te fietsen en wandelen zijn ruimschoots aanwezig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020