Excite

Vakantieparken in gezellig België

In België vind je erg veel vakantieparken. Sowieso zijn deze vrijwel altijd in een natuurrijke omgeving te vinden. Het is dan ook niet gek dat je er erg veel vakantieparken hebt die in de Ardennen zitten. Immers is dat toch wel echt een mooi stukje natuur.

Ga bijvoorbeeld eens naar Vakantiepark La Roche. Dit is een klein vakantiepark en er zijn slechts tien chalets te vinden. Hierdoor is het er lekker rustig en kun je echt van de omgeving genieten. Of ga naar vakantiepark Virton, waar je erg veel faciliteiten vindt. Je hoeft dus niet telkens op pad te gaan, maar kunt ook in het park zelf lekker ontspannen. Vakantiepark Ognies is te vinden in het zuidelijkste deel van de Ardennen en heeft ook erg veel faciliteiten. Vakantiepark Bochetay is heel gunstig gelegen ten opzichte van de vele bezienswaardigheden in de buurt.

Je kunt natuurlijk ook naar een andere locatie gaan dan de Ardennen. Er zijn in België ook vakantieparken bij andere natuurgebieden of in de omgeving van de kustplaatsen. Vergelijk de verschillende vakantieparken altijd goed met elkaar, zodat je weet wat de faciliteiten en de prijzen zijn. Van de meeste parken zijn brochures aan te vragen.

Afbeelding: Flickr account msitting

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020