Excite

Vakantieparken Nederland, goedkoop en kindvriendelijk

Een budgetvriendelijk vakantiepark met geschikte verblijfsinfrastructuur en heel wat ontspanningsmogelijkheden is ongetwijfeld vakantiepark Duinrel in Wassenaar. Dit vakantiepark is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor boeiende daguitstappen naar Scheveningen, Leiden en Den Haag. Duinrel is officieel erkend door de ANWB, een garantie voor kwaliteit en degelijkheid.

Vakantiepark voor jong en oud

Vakantieparken Nederland zijn goedkoop en kindvriendelijk. Duinrel biedt zijn vele toeristen alle mogelijke faciliteiten om van hun verblijf midden het groen, een voltreffer te maken. We hebben er de keuze tussen een Duingalow op de gezellige familieparking, of groepsaccommodatie in het ruime duinhostel. Er is heel wat entertainment en voor sportievelingen is er fietsverhuur en zijn er allerlei outdoor activiteiten.

Verblijfsinfrastructuur voor ieders budget

Vakantiepark Duinrel heeft voor elk budget aantrekkelijke arrangementen. Er zijn eenvoudige duingalows met standaardinrichting tot vier personen vanaf 265 euro per weekend. Er zijn comfortabele bungalows tot zeven personen, en de exclusieve Duingalow vlakbij het attractiepark zijn en erg luxueus ingericht. Een weekend voor twee personen kost 329 euro. Een standaard kampeerplaats kost 10,25 euro per dag, vijfenzestigplussers betalen 6,5 euro. In het hoogseizoen telkens één euro extra. Een comfort staanplaats met extra ruimte en een waterpunt kortbij, kost 13 euro. Wil men over eigen sanitair beschikken, dan moet men daar 17,5 euro voor neertellen.

Kindvriendelijk vakantiepark

In Duinrel kan iedereen terecht. Toch is het in de eerste plaats een kindvriendelijke vakantiebestemming, met een attractieve waterspin en een splashbaan, een sfeervolle indoorspeeltuin en een indrukwekkende achtbaan. En dan hadden we het niet eens over het tropisch Tikibad, met zijn elf waterglijbanen het grootste waterglijbanencomplex van de Benelux.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019