Excite

Vakantieparken in de provincie Zeeland

Er zijn talloze vakantieparken in Zeeland. Dit is de ideale manier om Zeeland beter te ontdekken. Ieder vakantiepark heeft zijn eigen faciliteiten en bijzonderheden. Het ene park ligt midden in het bos en het andere op loopafstand van het strand. Er zijn vakantieparken met zwembaden en restaurants, maar ook vakantieparken die wat simpel zijn en vooral op de rust zijn gericht.

In Oostkapelle vind je bijvoorbeeld Vakantiepark Bos en Duin. Dit vakantiepark is van Roompot en er zijn bungalows voor vier, zes of acht mensen. Elke bungalow heeft een eigen terras. Er zijn tevens meerdere speeltuinen en er is een zwembad aanwezig.

In de plaats Hoofdplaat ligt Village Scaldia. Dit is een vakantiepark van Hoogeboom en het is gelegen aan de kust. Het vakantiepark heeft een speeltuin, een jeu de boules-baan en een tennisbaan. Er zijn vrijstaande villa's waar je kunt verblijven. Deze villa's zijn luxe ingericht en bieden ruimte voor maximaal zes mensen.

Je hebt ook vakantieparken van Landal en Centerparcs in Zeeland. Ook kun je eens kijken of er campings zijn. Sommige campings hebben namelijk ook de mogelijkheid om een bungalow of villa te boeken. Op campings hangt daarbij een gemoedelijke sfeer.

Sommige vakantieparken hebben tevens de mogelijkheid om een fiets te huren. Check dit vooraf wanneer je tijdens je verblijf wilt gaan fietsen. Is er geen fietsenhuur beschikbaar, dan kun je beter je eigen fiets meenemen of vooraf uitzoeken of er wel ergens in de omgeving fietsenhuur beschikbaar is. Let ook altijd goed op aanbiedingen, dat kan veel in de prijs schelen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020