Excite

Goede tips voor je vakantie? Lees de vakantiereiswijzer!

Als je op vakantie wilt, maar nog twijfelt waarheen, dan is de vakantiereiswijzer een goede hulp. Je kunt op de site vakantiereiswijzer.nl allereerst lezen wat voor geweldige reisbestemmingen er bestaan. Maar daarnaast staan er tips op van reizigers die je op reis voorgingen. Of wat gedacht van een handig prijsvergelijk?

Maak je keuze met de vakantiereiswijzer!

Als je op vakantie wilt gaan, heb je een zee van keuze! Je kunt kiezen voor een strand- een zeevakantie of een luxe cruise. Je kan een trektocht door de bergen maken, maar ook een stedentrip naar Londen boeken.

De site vakantiereiswijzer.nl maakt de keuze wat makkelijker voor je. Op de site staan beoordelingen en foto's van meer dan 600.000 vakantiebestemmingen. Zo kun je dankzij de verhalen van reizigers die je voorgingen een hele gerichte keuze maken. Voor het gemak is de site ingedeeld in zes hoofdthema's. Deze zijn:

  • Cruise schepen
  • Vakantieparken
  • Wintersport
  • Stedenreizen
  • Campings
  • Rondreizen

Als je binnen een hoofdthema zoekt, kun je zeer veel beoordeling en foto's vinden. Ook prijzen worden kritisch besproken. Reizigers geven hun waardering over accommodaties, eetgelegenheden en bijvoorbeeld de hygiëne van het hotel. Er staat een top 5 van accommodaties en een top 5 van plaatsen op de site. Zelf kun je natuurlijk ook een beoordeling over een reis die je hebt ondernomen toevoegen!

Boeken via vakantiereiswijzer.nl

Op vakantiereiswijzer.nl vind je echter niet alleen beoordelingen en foto's. Je kan via de site ook direct je reis boeken. Per bestemming bieden reisbureaus passende reizen aan. Ook vind je op de site vluchtinformatie en allerlei nieuwtjes voor reizigers. Denk daarbij aan weetjes over inentingen en algemene reisinformatie. Vakantiereiswijzer.nl zorgt er zo voor dat je alle informatie heel handig bij elkaar vindt!

Vakantiereiswijzer.nl is onafhankelijk

De vakantiereiswijzer is volledig onafhankelijk. Verschillende touroperators sponsoren de site. Deze hebben echter geen invloed op de reacties die reizigers geven. Zo ben je altijd verzekerd van informatie die eerlijk en open is. Je wordt niet op een reclame-achtige manier verleid, maar leest beoordelingen van consumenten. Want wie kan er nu betere tips over je vakantie geven dan iemand die je voorging?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020