Excite

Waar boek je de leukste vakanties voor alleenstaande ouders?

Het kan moeilijk zijn om als alleenstaande ouder een vakantie te boeken. Je wilt een leuke vakantie voor je kinderen, maar voor jezelf kan het ongezellig zijn omdat je de enige volwassene bent. Ook kan het moeilijk zijn om zelf je vakantie te boeken en alles te regelen. Een vakantie voor alleenstaande ouders kan uitkomst bieden.

Wat is het?

Een alleenstaande ouder vakantie is over het algemeen een groepsreis. Het voordeel hiervan is dat je allemaal eenoudergezinnen tegenkomt. Dat schept gelijk een band. Ook voor de kinderen is een groepsreis leuk omdat ze op die manier makkelijker vrienden maken. De meeste vakanties voor alleenstaande ouders zijn een combinatie van georganiseerde uitjes en tijd die jezelf kunt indelen.

Estivant.nl

Wil je een vakantie boeken in Europa? Dan is Estivant.nl een aanrader. Hun vakanties voor alleenstaande ouders zijn tot in de puntjes geregeld. Je kunt de keuze maken uit verschillende landen, zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië. Ook kun je kiezen uit verschillende accomodaties. Wil je graag kamperen of ga je voor een hotelkamer? Op iedere vakantie worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zodat je ook tijd voor jezelf hebt!

Sawadee.nl

Sawadee biedt verschillende reizen aan naar verre en mooie bestemmingen, zoals Egypte en Jordanië. Tijdens deze vakanties voor alleenstaande ouders ontdek je het land en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Heb je het budget en wil je samen met je kind een onvergetelijke vakantie? Dan is Sawadee.nl een aanrader. Let wel op de minimum leeftijd!

Tot slot

De meeste aanbieders richten zich alleen op zomervakanties. Ben je op zoek naar een leuke vakantie voor de herfst of een wintersportvakantie? Kijk dan eens op Ouderalleen.nl. Op die site vind je ook allerlei andere informatie voor alleenstaande ouders, zoals een vraagbalk, forum en andere leuke uitjes!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021