Excite

Verblijf in de mooiste hotels aan de Belgische kust

Een vakantie aan de Belgische kust is een vakantie die je nog lang zal heugen. Waarom? Omdat de Belgische kust niet alleen mooi is, maar ook heel gezellig. Natuurlijk is het wel handig dat je een kamer boekt in één van die hotels aan de kust zelf, zodat je lekker dicht bij de zee zit. Wij geven je graag een paar tips.

Op 100 meter van het strand ligt bijvoorbeeld Hotel Ambassadeur in Oostenende. Dit hotel is vooral bijzonder vanwege haar voordelige ligging; dicht bij de zee en dicht bij het centrum. Omdat het een redelijk eenvoudig hotel is, zijn de kamerprijzen ook nog eens erg aantrekkelijk. Voor een paar tientjes verblijf je al in een van de mooie kamers van dit hotel en kun je genieten van je eigen badkamer, telefoon, tv en wat andere faciliteiten.

Direct aan het strand én iets luxer is Euro Hotel Blankenberge. Dit hotel heeft 33 kamers en ligt in het gelijknamige plaatsje Blankenberge. De kamers hebben allen een eigen badkamer en het hotel zelf ligt erg centraal: op korte afstand van het National Sea Life Marine Park en talloze winkelstraatjes!

De Belgische kust is één van de meest populaire vakantiegebieden in België. Het is dan ook zaak om je hotels vroeg te reserveren, om te voorkomen dat je op het laatste moment nog een andere oplossing moet zoeken.

Afbeelding: Flickr account Wolfgang Staudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020