Excite

Vier vakantie in Barcelona: hotels

Barcelona is één van de bekendste steden in Spanje. Niet in de laatste plaats, omdat veel Nederlandse voetballers die kant op trekken om hun geluk te beproeven. Voor mensen die niet zo sterk zijn in voetbal, is er echter in Barcelona genoeg te beleven. Boek hier dus gerust eens een van de mooie hotels en laat je verrassen door de mogelijkheden die de stad je te bieden heeft!

Op het wereldtoneel neemt Barcelona een grote plek in en dat komt onder meer door de Olympische Zomerspelen van 1992, het Universeel Cultureel Evenement in 2004 en de Wereldtentoonstellingen van 1888 en 1929 die hier gehouden werden.

Barcelona hangt bijna aan elkaar van bezienswaardigheden. In totaal zijn er negen bouwwerken die ook door UNESCO zijn opgenomen in de Werelderfgoedlijst waaronder Casa Vicens, Casa Milà, Sagrada Família, Hospital de Sant Pau en Paulau de Música Catalana. Het leeuwendeel van deze gebouwen is ontworpen door Antoni Gaudí. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer El Liceu, Camp Nou, La Rambla en Font Màgica.

Natuurlijk vier je je vakantie in Barcelona in een mooi hotel. Hiervan zijn er verschillende te vinden. Als je via internet je hotel wilt boeken, zorg dan dat je voor jezelf precies weet wat je wilt. Gericht zoeken helpt je om de beste deal voor de beste prijs te krijgen. Boeken kun je het beste vooraf doen, zodat je zeker bent van een plaats om te overnachten!

Afbeelding: Flickr account Wolfgang Staudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021